Μαγκαφίνης: Είδα όλη την Εύβοια στο γήπεδο...

Ο τεχνικός της Αρτάκης, Δημήτρης Μαγκαφίνης, τόνισε ότι ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και την βοηθάει για να πετύχει τον στόχο της

Μαγκαφίνης: Είδα όλη την Εύβοια στο γήπεδο...

Ο τεχνικός της Αρτάκης, Δημήτρης Μαγκαφίνης μετά το τέλος το αγώνα με τον Σβορώνο δήλωσε:

«Καταρχάς εγώ να ξεκινήσω και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που είδα. Είδα όλη την Εύβοια στο γήπεδο. Ήτανε γεμάτο το γήπεδο. Κι αυτό το προκαλέσαμε εμείς, με την αγωνιστικότητά μας, με την παρουσία μας και για ακόμα ένα παιχνίδι εδώ έχουμε πιστεύω την καλύτερη έδρα στη Γ’ Εθνική. Όσον αφορά -επειδή σέβομαι τον Σάκη Θεοδοσιάδη, γιατί είναι κι αυτός ένας έμπειρος προπονητής- το παιχνίδι, πιστεύω ότι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα, η οποία είχε συμπαγείς τις γραμμές της, είχε αμυντικούς προσανατολισμούς. Προσπάθησε να ροκανίσει τον χρόνο και με τη βοήθεια του διαιτητή, να δώσει πάρα πολλά φάουλ.

Είδα λίγο μια νευρικότητα, ένα άγχος στα παιδιά, γιατί ήθελαν παρά πολύ το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, είμαστε δυο βαθμούς πίσω από τον Εθνικό Κεραμιδίου, ένα βαθμό μπροστά από τον Σβορώνο. Είμαστε τρεις ομάδες μέσα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μία εναντίον τριών, τώρα μείναμε ένας εναντίον δύο, εναντίον Σβορώνου και Κεραμιδίου. Πιστεύω ότι κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία, παίζουμε ένα πολύ ωραίο και ορθόδοξο ποδόσφαιρο».