Προοδευτική: Νέος τεχνικός ο Αταγιάν

Ο Στέφανος Αταγιάν είναι ο νέος προπονητής στην Προοδευτική, στη θέση του Πάρη Ανδράλα

Προοδευτική: Νέος τεχνικός ο Αταγιάν

Ο Στέφανος Αταγιάν είναι ο νέος προπονητής της Προοδευτικής και θα αντικαταστήσει τον Πάρη Ανδράλα. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου και θα προσπαθήσει μαζί με τους παίκτες για την παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Προτού έρθει στην Ελλάδα, αγωνίστηκε στα Σοβιετικά και διάφορα Ασιατικά πρωταθλήματα με τις ομάδες Νεφτσί Μπακού, Νεφτσί Φαργκόνα, Κοπέτ Νταγκ Ασγκαμπάτ, Σογκντιάνα Τζιζάκ και Τεμιριούλχι Κοκάντ. Το καλοκαίρι του 1995 ήρθε στην Ελλάδα για την Προοδευτική, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική όποτε και το καλοκαίρι του 1996 αποδεσμεύτηκε και επέστρεψε στα Ασιατικά πρωταθλήματα. Τον Ιανουάριο του 1998 και μεσούσης της χρονιάς 1997-98 επέστρεψε στην Ελλάδα και την Προοδευτική, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε στην Α’ Εθνική.

Τον Σεπτέμβριο του 1998 αποδεσμεύτηκε από την ομάδα και κατόπιν πήρε μεταγραφή στην Χαλκηδόνα, με τη φανέλα της οποίας κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Τον Δεκέμβριο του 1999 πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών, στη Γ’ Εθνική. Ως προπονητής εργάστηκε σε Μαρμάρι Εύβοιας και Θύελλα Κορυδαλλού, ενώ έχει δουλέψει και στα τμήματα υποδομής της Προοδευτικής.