Έδειξε ...σφυγμό με ΠΑΟ Bάρδας ο Πανελευσινιακός (2-0)

Ο Πανελευσινιακός νίκησε (2-0) τον ΠΑΟ Bάρδας στον τελευταίο αγώνα της 27ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική διατηρώντας τις ελπίδες του για παραμονή

Έδειξε ...σφυγμό με ΠΑΟ Bάρδας ο Πανελευσινιακός (2-0)

Νίκη... αποδείξεων επί του ΠΑΟ Bάρδας πέτυχε ο Πανελευσινιακός με σκορ 2-0 στα Μέγαρα

Με την αναμέτρηση έπεσε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική.

Oι «σταχυοφόροι» με το τρίποντο παραμένουν στο «κόλπο» της παραμονής: μείωσαν τη διαφορά από τη 10η θέση (της σίγουρης σωτηρίας) στους πέντε βαθμούς.

Την ίδια ώρα, το συγκρότημα από την Ηλεία παραμένει 11ο (θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην σωτηρία...) έχοντας 36 βαθμούς (δύο παραπάνω από τους αντιπάλους τους).

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και εκτός των δύο τερμάτων, είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Ο ΠΑΟΒ είχε δοκάρι στο 16′ σε σουτ του Νιφορόπουλου, ενώ οι «κυανόλευκοι” κατέγραψαν δύο καλές στιγμές με τον Τσιάβο στο πρώτο 45λεπτο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (49') ο Πανελευσινιακός άνοιξε το σκορ, με τον Φωτόπουλο, ο οποίος ο οποίος δοκίμασε το πόδι του από μακριά κι η μπάλα κατέληξε στη γωνία του Τσεκούρα (1-0).

Παρά το γεγονός που μπήκε μπροστά στο σκορ, η ομάδα του Γιάννη Αναστόπουλου ήταν πιο απειλητική και θα μπορούσε να πετύχει πιο νωρίς δεύτερο τέρμα, κάτι που έκανε στο 68′ σε τετ-α-τετ του Καλομενίδη.

Πανελευσινιακός (Γιάννης Αναστόπουλος) : Μύρτα, Ζαρίκος, Καλομενίδης, Καψής, Μακρίδης, Νικολόπουλος, Σκέντζος, Τσιόκρης, Φωτόπουλος, Χατζημάρκος, Τσιάβος

ΠΑΟ Βάρδας (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας Α., Λιόσης (54′ Κούστα), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος (80′ Τσεκούρας Κ.), Νιφορόπουλος, Σπανός, Μικελάτος (80′ Δουλαβέρης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Κόκας, Μπελιάρντι (54′ Γεωργακόπουλος)