Παναιγιάλειος: Δεν αρκεί μία συγνώμη...

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του Κωνσταντινίδη στο παιχνίδι με τον ΑΕΡ Αφάντου

Παναιγιάλειος: Δεν αρκεί μία συγνώμη...

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΑΕΡ Αφάντου εξέδωσε ο Παναιγιάλειος και αναφέρει τα εξής: «Πάγια τακτική του Παναιγιάλειου Γ.Σ. είναι να μην ασχολείται με τη διαιτησία και ιδιαίτερα με εκπροσώπους της που δείχνουν αδυναμία να χειριστούν παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής. Όμως για δεύτερη φορά φέτος δεν μπορούμε να μην διαμαρτυρηθούμε για ότι τραγελαφικό σημειώθηκε στο παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΡ Αφάντου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, χωρίς βέβαια να θέλουμε να το παρουσιάσουμε ως απόλυτη δικαιολογία για την ήττα μας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής Π. Κωνσταντινίδης του συνδέσμου Δυτικής Αττικής, απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον επιθετικό της ομάδας μας Βαγγέλη Μακρή για υποτιθέμενο χτύπημα σε αντίπαλο σε εναέρια μονομαχία, παρά τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες μας για λαθεμένη απόφαση.

Στην ανάπαυλα, όμως, όταν εκπρόσωπος της ομάδας μας και ο ποδοσφαιριστής ρώτησαν το διαιτητή για την κόκκινη κάρτα, είχαν μία ακόμη έκπληξη. Εισέπραξαν την απάντηση «συγγνώμη λάθος μου» από το διαιτητή.
Κύριοι δυστυχώς VAR δε δύναται να έχουμε στη Γ’ Εθνική και σίγουρα δεν αρκεί μία «συγγνώμη» για να καλύψει την αδυναμία κάποιων διαιτητών και την κατάφωρη αδικία εις βάρος μας, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουμε με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Σίγουρα υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ ακόμα και στα τελευταία λεπτά όταν μειώσαμε το σκορ με παίκτη λιγότερο, ανακαλύφτηκε οφσάιντ το οποίο είδαν μόνο ο βοηθός και οι προβλεπόμενοι φίλαθλοι των γηπεδούχων που ήταν στο γήπεδο.
Για μία ακόμη φορά ο Παναιγιάλειος έγινε «θύμα» της αδυναμίας του διαιτητή και των βοηθών του να αξιολογήσουν σωστά δύο κρίσιμες, για την έκβαση του παιχνιδιού, φάσεις.

Μία συγγνώμη δεν μπορεί να διορθώσει τη δεδομένη αδικία εις βάρος μας και σίγουρα δεν μας πείθει. Απολέσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις ότι δικαιούμαστε εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε.

Όλες οι ομάδες δικαιούνται ίση μεταχείριση και δυστυχώς εμείς δεν την είχαμε. Ελπίζουμε στο μέλλον να μη ξαναγίνουμε δέκτες μεταμέλειας για αποφάσεις που θα διαμορφώνουν αποτελέσματα».