Στολτίδης: Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο...

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άκης Στολτίδης επεσήμανε ότι η ομάδα του παίζει με πλάτη στον τοίχο και κάθε Κυριακή δίνει και έναν τελικό

Στολτίδης: Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο...

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η Δόξα Δράμας μετά και την ήττα που γνώρισε από τον Πανθρακικό, κάτι που παραδέχτηκε και ο τεχνικός του συλλόγου, Άκης Στολτίδης.

Χαρακτηριστικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τόνισε τα εξής: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο εξ αρχής: «Ο Πανθρακικός είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά αλλά κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αφήνει μια πικρία γιατί μέχρι να δεχθούμε γκολ είχαμε τρεις με τέσσερις πάρα πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε και θα βλέπαμε άλλο ματς. Δυστυχώς, για ένα ακόμη παιχνίδι έχουμε κάνει πολλές ευκαιρίες, έχουμε μπει πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε. Έτσι μοιραία ήρθε το 1-0.Προφανώς κινδυνεύουμε. Εγώ από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, παίζουμε με τη πλάτη στον τοίχο. Κάθε Κυριακή παίζουμε και έναν τελικό. Η ομάδα είναι νεανική, έχει παιδιά χωρίς μεγάλες παραστάσεις που περισσότερο είναι Δραμινά και έχουν μείνει μέσα στη Δράμα, δεν έχουν παίξει έξω. Καταλαβαίνω πως αυτό τους καταβάλει. Τώρα το επόμενο ματς είναι πάλι με την πλάτη στον τοίχο, ένας μικρός τελικός, ένα ματς που πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία».