Γεωργιάδης: Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κώστας Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού στον τέταρτο όμιλο, για να δώσει χαρά στους φιλάθλους της

Γεωργιάδης: Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Ο Πανιώνιος βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής μετά και την εκτός έδρας νίκη επί του Φωστήρα και σε δηλώσεις του ο τεχνικός, Κώστας Γεωργιάδης, υπογράμμισε τα εξής:

«Σίγουρα όταν μία ομάδα έχει αντίπαλο τον Φωστήρα, πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί η ομάδα του Ταύρου κράτησε χαμηλό τέμπο. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλό μας και είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Τελικά έστω και στο τέλος πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Εμείς ζούμε την κάθε μέρα, απολαμβάνουμε την χρονιά το + 12 μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά μας κρατάει και αφοσιωμένους. Δεν βάζουμε στόχους αριθμητικούς αλλά θέλουμε κάθε μέρα να γινόμαστε και καλύτεροι. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που έχει τραβήξει πολλά όλα αυτά τα χρόνια».