Ζάκυνθος: «Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την τωρινή διοίκηση δυναμιτίσαν το κλίμα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ζακύνθου μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Ζάκυνθος: «Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την τωρινή διοίκηση δυναμιτίσαν το κλίμα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όσοι είχαμε την τύχη να βρεθούμε την Τετάρτη το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο παρακολουθήσαμε ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών.

Απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα έχοντας μια ομολογουμένως εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, άνθρωποι που δεν έχουν καμμια σχέση με την τωρινή διοίκηση δυναμιτίσαν το κλίμα με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η διοίκηση μας ήρθε σε επικοινωνία με την διοίκηση του ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ θέλοντας να καθησυχάσει τους ανθρώπους του και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί ένα ήρεμο παιχνίδι που θα παιχθεί εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στα τελευταία δραματικά λεπτά του αγώνα έγινε μια γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστων των δύο ομάδων την οποία σαν διοίκηση καταδικάζουμε και θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί από ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αυτή είναι η μοναδική επισημη ανακοινωση της ομάδας μας ,οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση έχει δει το φως της δημοσιότητας ούτε έχει γραφτεί από εμάς ούτε μας εκφράζει.

Ευχόμαστε στον ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και καλή επιτυχία στους στόχους του.

Εκ του ΔΣ
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961