Στολτίδης: Είχαμε άγχος και δεν σκοράραμε

Ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας, Ιεροκλής Στολτίδης, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Στολτίδης: Είχαμε άγχος και δεν σκοράραμε

Ο Ιεροκλής Στολτίδης δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας Δράμας, καθώς η ομάδα του αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Είδα καλά και κακά πράγματα στο παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Βάσει των ευκαιριών έπρεπε να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί στην επίθεση και μας έλειψε το γκολ. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Κόντρα στον μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, είχαμε ευκαιρίες, δύο δοκάρι, αλλά δεν σκοράραμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε άγχος, αλλά έχουμε χρόνο για να διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Τώρα υποδεχόμαστε το Νέστο Χρυσούπολης και πρέπει να κερδίσουμε. Επιβάλλεται να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και τυχεροί στην τελική μας προσπάθεια. Η Δόξα Δράμας και η Βέροια είναι δύο ιστορικές ομάδες, αλλά βρίσκονται κάτω από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού. Δεν είναι ωραίο αυτές οι ομάδες να δίνουν μάχη για την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική. Δεν αξίζει να βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ομάδα από την μία στιγμή στην άλλη».