Επίσημο: Στην ΑΕ Ερμιονίδας ο Αρσενίδης

Στην ΑΕ Ερμιονίδας ο 21χρονος επιθετικός, Δημήτρης Αρσενίδης.

Επίσημο: Στην ΑΕ Ερμιονίδας ο Αρσενίδης

Προσθήκη για την ΑΕ Ερμιονίδας. Πήρε τον 21χρονο επιθετικό, Δημήτρη Αρσενίδη.

Η ανακοίνωση

«Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτριο Αρσενίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο Δημήτριος Αρσενίδης γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2002 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων (U-17), έχοντας αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2019, πετυχαίνοντας και γκολ στον όμιλο, στον οποίο έπαιξε η Εθνική μας ομάδα. Ο 21χρονος επιθετικός έχει συμμετοχές στη Super League 2, στη Super League U19, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει στο βιογραφικό του παιχνίδια και στο UEFA Youth League, καταγράφοντας συνολικά ένα γκολ και δυο ασίστ.

Ο Δημήτριος Αρσενίδης βρέθηκε σε μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Στους "ερυθρόλευκους" έπαιξε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 έως και την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Τον χειμώνα του 2021 πήγε στον ΟΦ Ιεράπετρας (Super League 2) ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, τη σεζόν 2021-22 φόρεσε τη φανέλα της Κοζάνης (Γ’ Εθνική κατηγορία), πανηγυρίζοντας, μάλιστα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο.Τη χρονιά 2022-23 έπαιξε, επίσης, στη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς ξεκίνησε στον Πανηλειακό και τον Ιανουάριου του 2023 μετακόμισε στον Αλμυρό Γαζίου.

Με την Εθνική ομάδα Νέων αγωνίστηκε στα προκριματικά (Elite Round) και στα τελικά του EURO 2019. Στην τελική φάση σκόραρε στο Δουβλίνο στο 90’+6 στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, ισοφαρίζοντας (1-1) για την ομάδα μας (είχε αντιμετωπίζει ακόμα το Βέλγιο και την Τσεχία). Με τη "γαλανόλευκη" φανέλα είχε συνολικά έξι συμμετοχές, σημειώνοντας δυο τέρματα».

Ο Δημήτριος Αρσενίδης υπογράμμισε στο "ermionidafc.gr" για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτό να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Στη συνέχεια της σεζόν, οφείλουμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα και πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά θα έρθουν αυτά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις με το τεχνικό επιτελείο.

Ο όμιλος μας είναι απαιτητικός, συμμετέχουν πολλές καλές ομάδες, φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ποιοτικό από τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει ξεχωριστή ιστορία στην κατηγορία και, όπως ανέφερα πριν, οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε η ομάδα να είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.

Περιμένουμε ο κόσμος να μας στηρίξει και στο μέλλον, κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και θα τη συνεχίσουμε, εμείς θα αγωνιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, εύχομαι να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζουν».