Πανιώνιος: «Στερηθήκαμε δυο βαθμούς επειδή ένας διαιτητής έκλεισε τα μάτια στο… βόλεϊ» (vid)

Με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άγιο Νικόλαο. 

Πανιώνιος: «Στερηθήκαμε δυο βαθμούς επειδή ένας διαιτητής έκλεισε τα μάτια στο… βόλεϊ» (vid)

Ο Πανιώνιος έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Μετά το τέλος του αγώνα οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Όλη την περασμένη εβδομάδα αποφασίσαμε να σταθούμε στο ποδόσφαιρο και να μην δώσουμε συνέχεια σε αστήρικτους ισχυρισμούς για ένα πέναλτι που ΕΓΙΝΕ ξεκάθαρα στον Κωνσταντίνο Διονελλη στο 95´ του αγώνα με τον Ηλυσιακό όπως μπορεί να διαπιστωθεί και στο διαφορετικό πλάνο από εκείνο της μετάδοσης που φαίνεται το αυτονόητο(θα βρείτε το βίντεο στα σχόλια).

Δεν απαντήσαμε στην απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων κάποιων, καθώς απο πλευράς μας προείχε, όπως πάντα, το ποδόσφαιρο και η βελτίωση της ομάδας μας.
Σήμερα στον Άγιο Νικόλαο είδαμε έναν ΠΑΝΙΩΝΙΟ ακριβώς όπως τον θελουμε. Πρώτο σε κάθε μπάλα, ψυχωμένο, συγκεντρωμένο, μαχητικό και ακόμα όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι να μην σταματάει την προσπάθεια. Έναν ΠΑΝΙΩΝΙΟ που άξιζε τη νίκη. Μια νικη που δυστυχώς σήμερα ΔΕΝ του την στέρησε μόνο η τύχη και τα δοκάρια. Σήμερα του την στέρησε ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει στοιχειώδη ιδέα από κανονισμούς και μάλλον τυχαία βρέθηκε στο γήπεδο ως διαιτητής καθώς μόνο έτσι μπορεί να δωθεί λογική εξήγηση για το πέναλτι που δεν έδωσε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Νωρίτερα μαζί με τον πρώτο βοηθό του μας είχαν αφήσει να αναρωτιόμαστε, ακόμα, για το πως το καθαρό γκολ του Γεμιστού δεν μέτρησε και πως θεωρήθηκε ότι η μπλα βγήκε άουτ την ώρα που παραπάνω από τη μισή ήταν εντός αγώνα(φωτογραφία στα σχόλια). Αρκετά είπαμε, σκοπό να μπούμε σε τέτοιες συζητήσεις δεν έχουμε και ούτε θα ασχοληθούμε παραπάνω. Εξάλλου το βίντεο έχει ήδη σταλεί στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ.

Σήμερα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στερήθηκε δυο βαθμούς επειδή ένας διαιτητής έκλεισε τα μάτια στο… βόλεϊ εντός της περιοχής των αντιπάλων και είδε την μπάλα να βγαίνει αουτ την ώρα που όλοι οι ποδοσφαιριστές παίξανε κανονικά τη φάση.

Μπράβο στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας για την όμορφη εικόνα που είδαμε. Συνεχίζουμε δυναμικά!

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους του Συλλόγου μας που ήρθαν από την Αθήνα αλλά και από ολόκληρη την Κρήτη!

Ευχαριστούμε και την ομάδα του Αγίου Νικολάου για την άψογη φιλοξενία. Δέσμευση μας η ανταπόδοση στον δεύτερο γύρο».