Φωστήρας: Παραίτηση Καζαντζή με αιχμές - Η απάντηση του Γιάννη Μάγγου

Ο Σταμάτης Καζαντζής αποχώρησε από τον Φωστήρα, αφήνοντας αιχμές για τον προπονητή Γιάννη Μάγγο, ο οποίος απάντησε με τη σειρά του.

Φωστήρας: Παραίτηση Καζαντζή με αιχμές - Η απάντηση του Γιάννη Μάγγου

Ο α' αντιπρόεδρος του Φωστήρα Σταμάτης Καζαντζής, παραιτήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Ταύρου, αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία της: «Φιλοσοφία μου και μοναδική μου επιδίωξη πάντα, ήταν η πρόοδος του Φωστήρα!

Τον ΦΩΣΤΗΡΑ, τον θέλω πάντα ψηλά, για αυτό άλλωστε πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά πάλι. Αποφάσισα σήμερα να παραιτηθώ από το Δ.Σ. βλέποντας την κατρακύλα τη ομάδας!

Ένας προπονητής, που κάνει συμφωνίες με μάνατζερ και αρκετά άλλα ευτράπελα, με τις πλάτες του Προέδρου κ. Πετρινώλη που συμβαίνουν και δεν είναι η στιγμή να αναφερθούν, με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ας αναλογισθούν τις ευθύνες τους κάποιοι. Οι εισηγήσεις μου, δε λήφθηκαν υπ’οψην στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε πριν λίγη ώρα.

Δε γίνεται να βάζω τα χρήματα μου για το καλό του Φωστήρα και να διαπιστώνω ότι η κατάσταση διαρκώς γίνεται χειρότερη, σε βάρος των αρχών και των αξιών μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με εμπιστεύθηκε και με εξέλεξε ως Ά Αντιπρόεδρο. Αποχωρώ οριστικά, χωρίς επιστροφή!. Καλή Τύχη».

Η απάντηση του Μάγγου

«Το ποδόσφαιρο είναι ένας μικρόκυκλος της κοινωνίας μας… και τα δυο οδεύουν από το κακό προς το χειρότερο !!! Διαπιστώνω ότι κάποιοι εκκολαπτόμενοι πολιτικοί (ή όσοι το παίζουν πολιτικοί) άσχετοι με το άθλημα να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και με ομάδες και να συμπεριφέρονται με γνώμονα το ΕΓΩ τους κ των συμφερόντων τους. Όλους αυτούς τους διακατέχουν τρία γνώριμα χαρακτηριστικά : η ευθυνοφοβία η λασπολογία και η ΔΗΜΟΣΙΑ αντιπαράθεση, με τον απλό κοσμάκη πάντα μα πάντα να την πληρώνει…… και στην προκειμένη περίπτωση ο κοσμάκης είναι η ομάδα ο αγνός φίλαθλος της και η αγωνιστική της ηρεμία !!! Τρία ερωτήματα γεννούνται:

1ον Γιατί (ξανά) πηδάτε από το καράβι στη πιο δύσκολη καμπή της? Λιγα χρόνια πέρασαν… Ο κόσμος δεν ξεχνάει….

2ον Γιατί το κάνατε μετά τις εκλογές και όχι πριν;;; Τυχαίο;;

3ον Γιατί το κάνατε πριν τη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών;;; (παλιά σας τέχνη κόσκινο)

ΥΓ: Είμαι τρία χρόνια εδώ… και ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ειδικά τώρα στα δύσκολα βγαίνω μπροστά όπως έχω μάθει στη ζωή μου γιατί δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ σε αντίθεση με εσάς !!!! Κύριοι από Μαυρογιαλούρους στο ποδόσφαιρο έχουμε χορτάσει…

Στο καλό και να ΜΗ μας γράφετε…».