Διακόπηκε το ... φιλικό του Ασπρόπυργου με την Προοδευτική

Διακόπηκε το φιλικό του Ασπρόπυργου με την Προοδευτική στο 82' κι ενώ στο σκορ ήταν 1-1, λόγω έντασης στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο

Διακόπηκε το ... φιλικό του Ασπρόπυργου με την Προοδευτική

Άδοξο τέλος είχε η … φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και στην Προοδευτική καθώς το ματς διακόπηκε στο 82’ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 30’ με κεφαλιά του Κουτσούμπα, ύστερα από σέντρα του Μανδαμαδιώτη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 63' με τον Γεωργιάδη, που εκμεταλλεύτηκε την ωραία ενέργεια του Στρατιδάκη.

Στο 82' δημιουργήθηκε ένταση στις κερκίδες του γηπέδου Ασπροπύργου, η οποία μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βάτσιος να αναγκαστεί να διακόψει το παιχνίδι, ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Φιαμέγκος, Πίνης, Μπέλερης, Κόκας, Δηλαβέρης, Δουκάκης, Τοπτίδης, Σερέπας, Στρατιδάκης. Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Ρούσσος, Τόρα, Δρυμούσης, Σκλιας, Γεωργιάδης, Τσεβάς και Μουστάκας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδριόπουλος, Νικολόπουλος, Τερβόλι, Λαζαρίδης, Κουτσούμπας, Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος, Δρόσης.