ΑΟ Τρίκαλα: Ανακοίνωσε τον Κωστάκη - Ανανέωσε ο Μπραντίτσας

Ο ΑΟ Τρίκαλα απέκτησε τον Μανώλη Κωστάκη και ανανέωσε το συμβόλαιο του Άγγελου Μπραντίτσα.

ΑΟ Τρίκαλα: Ανακοίνωσε τον Κωστάκη - Ανανέωσε ο Μπραντίτσας

Στην απόκτηση του Μανώλη Κωστάκη προχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα, ενώ παράλληλα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άγγελο Μπραντίτσα.

Η ανακοίνωση για τον Κωστάκη αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την σεζόν 2023-2024, με τον 19χρονο ικανό μέσο, Μανώλη Κωστάκη.

Είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την περασμένη περίοδο , αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία στην ομάδα του Πορταϊκού όπου ξεχώρισε με την παρουσία του στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Κένταυρος Βριλησσίων. Ακολούθησε η ΑΕΚ Futsal και η Υπεροχή Τρικάλων Futsal (κέρδισε άνοδο στην Α Εθνική) και με τις εμφανίσεις του, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Κ19 σάλας.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πορταϊκού Πύλης, η οποία συναίνεσε έτσι ώστε ο Μανώλης Κωστάκης να κάνει το άλμα στην ομάδα του ΑΟΤ».

Η ανακοίνωση για τον Μπραντίτσα αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα με χαρά ανακοινώνει, την συνέχιση της συνεργασίας για την σεζόν 2023-2024, με τον 19χρονο ικανό μεσοαμυντικό, Άγγελο Μπραντίτσα.

Έχει παρουσίες στην Γ Εθνική με τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Άρη Σκάλας Λακωνίας και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είχε συμμετοχές με επιτυχία στον ΑΟΤ, ενώ σκόραρε και ένα γκολ. Σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας».