Προοδευτική: Κρίσιμη γενική συνέλευση στους «βυσσινί»

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου διεξάγεται η τρίτη κατά σειρά γενική συνέλευση στην Προοδευτική και αν δεν βρεθεί λύση, η ομάδα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο

Προοδευτική: Κρίσιμη γενική συνέλευση στους «βυσσινί»

Αρκετά κρίσιμη είναι η τρίτη κατά σειρά γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Προοδευτική την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και πλέον κρίσιμη γενική συνέλευση στην Προοδευτική. Αυτή τη φορά και λόγω του καύσωνα που θα επικρατεί στη χώρα, θα πραγματοποιηθεί στην κλιματιζόμενη αίθουσα Πλειάδες στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στον Κορυδαλλό, στις 8 το απόγευμα. Πρόκειται για μια από τις πιο κρίσιμες συνελεύσεις στην ιστορία του συλλόγου καθώς αν δεν βρεθεί και τώρα λύση για διοικητικό σχήμα, η ομάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο Πρωτοδικείο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Την προηγούμενη φορά και ενώ όπως είχαμε αναφέρει για λευκό καπνό τελικά ένα από τα τρία άτομα που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον έκανε πίσω το ίδιο βράδυ και μοιραία δεν προχώρησε το σχήμα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι την Παρασκευή έστω και την ύστατη ώρα θα βρεθεί η λύση και η Προοδευτική θα αποκτήσει μία ισχυρή διοίκηση. Καλούνται όλοι οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου να δώσουν δυναμικό παρών στη συνέλευση».