«Βόμβα» από τον Άγιο Δημήτριο - Απέκτησε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Λεονάρντο!

Ο Άγιος Δημήτριος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λεονάρντο, ο οποίος είχε αγωνιστεί τέλη της δεκαετίας του 2000 με τον Ολυμπιακό.

«Βόμβα» από τον Άγιο Δημήτριο - Απέκτησε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Λεονάρντο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ιστορικής μεταγραφής για τον Άγιο Δημήτριο:

barca_leonardo.jpg




«ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ,Ο LEONARDO DE JESUS GERALDO ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ!!!!!

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ανακοινώνει την απόκτηση του βραζιλιάνου ακραίου μπάχ χάφ Leonardo de Jesus Geraldo για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ έκανε πάλι αυτό που κάνουν λίγοι και έφερε στην ομάδα μας έναν από τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, βιογραφικό που ζαλίζει:

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην πορτουγκέζε, γνωστός στο ελληνικό κοινό έγινε στον Ολυμπιακό ο οποίος δαπάνησε γύρω στα 2,5 εκ ευρώ. Η μεταγραφή έκλεισε και ο Λεονάρντο ήρθε στον Ολυμπιακό παίρνοντας φανέλα βασικού από τα πρώτα παιχνίδια. Με την ταχύτητα του βοήθησε αρκετά στον δεύτερο γύρο της σεζόν 2007-2008 ενισχύοντας την αριστερή πλευρά που είχε εκτός τον μονίμως τραυματία Ραούλ Μπράβο και τον 36άρη Τζόρτζεβιτς και έκλεισε τη σεζόν νταμπλούχος, σημειώνοντας 15 συμμετοχές συνολικά.

Η καλύτερη σεζόν για τον Λεονάρντο από πλευράς συμμετοχών και γκολ (31 συμμετοχές / 4 γκολ, ένα εκ των οποίων στη φάση των ομίλων του Champions League, στον νικηφόρο αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη) συνέπεσε με τη χειρότερη χρονιά του Ολυμπιακού στην 20ετία, καθώς η ομάδα που άλλαξε τέσσερις φορές προπονητή (Κετσπάγια, Μπάντοβιτς, Ζίκο και ξανά Μπάντοβιτς) έχασε όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και την έξοδο στο Champions League.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο Leonardo την φετινή χρονιά.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ».