Ατρόμητος Πειραιά: Τέλος ο Βασίλης Σπάθας

Τέλος ο Βασίλης Σπάθας από τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ατρόμητος Πειραιά: Τέλος ο Βασίλης Σπάθας

Η ομάδα των Καμινίων έλυσε τη συνεργασία της με τον Βασίλη Σπάθα.

Βελούδινο «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Βασίλη Σπάθα, υπό τις οδηγίες του οποίου η πειραϊκή ομάδα κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ κατηγορία Πειραιά και μέσω των μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων σφράγισε το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική. Οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη ο πρόεδρος του Ατρομήτου Χρήστος Σδρένιας, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Χωρίσαμε φιλικά με τον Βασίλη Σπάθα, με τον οποίο έχουμε άριστες σχέσεις και η πόρτα της ομάδας θα είναι γι’ αυτόν πάντα ανοιχτή. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα έκανε και τη συμβολή του στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επώνυμους που παραβρέθηκαν στη διπλή γιορτή που κάναμε για την άνοδο αλλά και για και τα 97 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Βέβαια, ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που έδωσαν συγκλονιστικό “παρών” στην εκδήλωση, αλλά και που ήταν κοντά μας σε όλη τη σεζόν. Τέλος, ευχαριστώ όλους του εκπροσώπους των ΜΜΕ που προέβαλαν το έργο της διοίκησης και τις επιτυχίες της ομάδας.

Τώρα αρχίζει μία νέα προσπάθεια στην καινούργια κατηγορία που θα αγωνιστούμε για να κάνουμε μία πετυχημένη πορεία. Την Τετάρτη θα γίνει η γενική συνέλευση, για οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, ενώ θα συζητηθούν και διάφορα θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας».