Άρης Πετρούπολης: Νέος προπονητής ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Άρης Πετρούπολης: Νέος προπονητής ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος

Ο Κώστας Παναγόπουλος είναι ο νέος τεχνικός στον Άρη Πετρούπολης και θα διαδεχτεί τον Λουκά Καραδήμο. Για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή, η διοίκηση των «ερυθροκίτρινων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Το κοινό όραμα μεταξύ της διοίκησης και του ταλαντούχου τεχνικού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο νέος μας προπονητής είναι γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1977 και εργάζονταν τα τελευταία έξι χρόνια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας (Καρλστάντ και Ακρόπολις). Γνωστός στο ελληνικό κοινό έγινε από την παρουσία του στον πάγκο του Πανιωνίου όπου κατέγραψε πολλές συμμετοχές σε επίπεδο Superleague. Στη συγκεκριμένη ομάδα κατείχε το πόστο του βοηθού προπονητή στο πλευρό των Άκη Μάντζιου και Δημήτρη Ελευθερόπουλου πριν γίνει head coach στον σύλλογο. Επίσης έχει εργαστεί σε Αιολικό, ΑΕΛ, Τρίκαλα και Απόλλωνα Σμύρνης με μεγάλη επιτυχία. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Παναγόπουλο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του».