Γ' Εθνική: Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι Τηλυκράτη - Γιούχτα

Την Κυριακή 18/6 διεξάγονται οι αγώνες μπαράζ των πέντε πρωταθλητών της Γ' Εθνικής για την άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Super League 2 και θα παίξουν Τηλυκράτης - Γιούχτας και Αιολικός - Κοζάνη

Γ' Εθνική: Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι Τηλυκράτη - Γιούχτα

Στη Λευκάδα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στην αυριανή (18/6) 9η αγωνιστική των μπαράζ που δίνουν οι πρωταθλητές των πέντε ομίλων της Γ’ Εθνικής, για την άνοδο τεσσάρων συνολικά ομάδων στη Σούπερ Λιγκ 2. Στο δημοτικό γήπεδο «Πλάτων Γρηγόρης», στις 17.00, ο Τηλυκράτης θα υποδεχτεί τον Γιούχτα. Το συγκρότημα της Λευκάδας θέλει πάση θυσία τη νίκη για να προσπεράσει τους κρητικούς, ενώ σε περίπτωση που πάρει το τρίποντο η Ηρακλειώτικη ομάδα, τότε θα σφραγίσει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Η ΚΕΔ της ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Γιώργο Χρόνη με επόπτες την Δήμητρα Τσαγανού και τον Πέτρο Καραγιάννη από την Δυτική Αττική.

Ακόμη στο δημοτικό γήπεδο Μυτιλήνης (17.00), ο Αιολικός θα φιλοξενήσει την Κοζάνη, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό τους στη μεγαλύτερη κατηγορία. Διαιτητής είναι ο Επαμεινώνδας Κολορίζος από την Φθιώτιδα, με συνεργάτες τους Ιορδάνη Μιμίδη και Γιώργο Μπακογιάννη από την Αθήνα.