Πέθανε ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης

Το κρητικό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο έπειτα από την απώλεια του προέδρου του Πόρου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Πέθανε ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η ηρακλειώτικη ομάδα γνωστοποίησε τη μεγάλη απώλεια του ανθρώπου που μέσα σε λίγα χρόνια ίδρυσης του Πόρου τον οδήγησε στη Γ’ Εθνική.

Η ενημέρωση του Πόρου: «ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Ο πρόεδρός μας Γιάννης Ασσαργιωτάκης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Πρόεδρε θα σε αγαπάμε για πάντα!».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, δίνοντας γενναία μάχη, ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης, σκορπίζοντας πένθος και οδύνη με τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του.

Ο εκλιπών πρόσφερε τα μέγιστα, όχι μόνο στο σωματείο του Πόρου, το οποίο αγωνίστηκε επί προεδρίας του μέχρι τις εθνικές κατηγορίες, όσο και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και στην τοπική κοινωνία με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του.

H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, σύσσωμο το Δ.Σ. και τα στελέχη της τοπικής Ένωσης εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ασσαργιωτάκη και στο σωματείο του Πόρου, που έχασε τον ηγέτη και κορυφαίο παράγοντα της ιστορίας του.

Καλοστραθιά πρόεδρε…

Οι ανακοινώσεις Γιούχτα και Αλμυρού