Γ' Εθνική: Κατέθεσε ένσταση ο ΠΑΟ Βάρδας

Ο ΠΑΟ Βάρδας κατέθεσε ένσταση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Λεβάντε, Καπετανάκη, στο μεταξύ τους παιχνίδι

Γ' Εθνική: Κατέθεσε ένσταση ο ΠΑΟ Βάρδας

Η διοίκηση το ΠΑΟ Βάρδας κατέθεσε ένσταση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του ΑΟ Λεβάντε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Ηλείας υποστηρίζουν ότι ο Καπετανάκης είχε αποβληθεί στο 75’ του αγώνα με την Θύελλα Αμπελοκήπων, αλλά η ΕΠΣ Ζακύνθου δεν είχε ανακοινώσει την τιμωρία του.

Ο ΠΑΟ Βάρδας, στο υπόμνημα που κατέθεσε, ζητάει να λάβει γνώση του Φύλλου Αγώνα, προκειμένου να το προσκομίσει στην Πειθαρχική. Και στηρίζει την προσπάθειά του αυτή, στο γεγονός ότι οι ποινές μεταφέρονται στους αγώνες μπαράζ. Με δεδομένο ότι όπως προκύπτει τόσο από τα ρεπορτάζ των τοπικών σάιτ, η αποβολή δόθηκε σε συγκεκριμένο παίκτη και το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί τιμωρία του, είναι ένα θέμα το οποίο νομιμοποιεί τον σύλλογο της Βουπρασίας να προχωρήσει και σε αυτοτελή καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, προκειμένου να διερευνήσει αυτή πιθανή προσπάθεια συγκάλυψης ενός τέτοιου γεγονότος.

Η ένσταση συζητήθηκε σήμερα (18/5) αλλά πήρε αναβολή από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η συζήτηση θα επαναληφθεί στις 2 Ιουνίου και είναι προφανές πλέον, ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να τραβήξει πολύ μακριά και να φτάσουμε να έχουν ολοκληρωθεί τα παιχνίδια μπαράζ, χωρίς να έχει τελεσιδικήσει.