Στην αντεπίθεση οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επισημαίνουν ότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα και κατηγορούν τη διοίκηση για τραγελαφικές συνθήκες

Στην αντεπίθεση οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα πέρασαν στην αντεπίθεση με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης και τονίζουν ότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε την διοίκηση τον Κώστα Παρδαλή, Γιώργου Παναγιώτου με συνεργάτες τους Ζήση Κατσαντώνη και Κώστα Καρακούση που μας κοροϊδεύουν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μας. Τους ευχαριστούμε που τις Άγιες μέρες του Πάσχα άφησαν χωρίς ένα ευρώ 20 ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους για να περάσουν γιορτές. Ευχαριστούμε για τις τραγελαφικές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές από άλλες πόλεις που τους έδιωχναν από τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια μη έχοντας πληρώσει την παραμονή τους και την διατροφή τους όπως είχαν συμφωνήσει. Τους ευχαριστούμε που όσοι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν πήγανε για εξετάσεις και θεραπείες με δικά τους έξοδα. Στο γήπεδο δεν είχαμε ούτε τα βασικά όπως έναν γιατρό. Ας μην πούμε για φάρμακα και τα υπόλοιπα. Γνωρίζουμε όλοι ότι θα χάναμε πολλά χρήματα από τις αρχικές μας συμφωνίες διότι η ομάδα έχασε τον στόχο της ανόδου. Όμως με θέληση παραμείναμε να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί στην κατηγορία με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Προσπαθούσαμε μήνες τώρα να τους βρούμε να μιλήσουμε για την συνέχεια και όλοι τους ήταν εξαφανισμένοι περιμένοντας στην γωνία για να κριτικάρουν. Ταξίδια εκτός έδρας αυθημερόν 4-5 ωρών με γεύμα μια μακαρονάδα στο 2023. Χορτάσαμε κρητική άσχημη σε ένα γήπεδο το οποίο είναι χειρότερο από στάβλους με ζώα. Εκβιασμός θεωρείται δηλαδή να έχεις δουλέψει για τα χρήματα σου και να τα ζητάς με τον πιο λογικό τρόπο; Φτάσαμε σε σημείο να ζητάμε ένα ποσό από τα χρωστούμενα χρήματα εδώ και μηνών που έχουμε δουλέψει. Η δήλωση μας είναι προς τον κόσμο της πόλης να γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια με σεβασμό. Μπράβο σε αυτούς τους γιατρούς και τους δικηγόρους για ακόμη μια φορά, Καλό Πάσχα».