Ολυμπιακός Βόλου: Κατήφορος δίχως τέλος…

Ολοταχώς για το τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας βαδίζει ο ιστορικός Ολυμπιακός Βόλου, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής με 16 πόντους

Ολυμπιακός Βόλου: Κατήφορος δίχως τέλος…

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου με 16 πόντους και βαδίζει ολοταχώς για το τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας. Λάθη έγιναν και μάλιστα σημαντικά για να φτάσει στο σημείο ο Ολυμπιακός να χάσει την κατηγορία, όταν ο όμιλος που αγωνίζονται οι “ερυθρόλευκοι” έχει πολλές ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, που θα μπορούσε να τις είχε βάλει από κάτω στη βαθμολογία.

Η ομάδα πήρε για τα καλά την κάτω βόλτα τον Ιανουάριο, όταν η διοίκηση δεν προχώρησε σε ενίσχυση του έμψυχου υλικού της, σε αντίθεση με άλλα σωματεία που έκαναν αρκετές διορθωτικές κινήσεις. Η διοίκηση δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να φέρει ποδοσφαιριστές που θα άλλαζαν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας και θα την έκαναν πιο δυνατή. Αποχώρησαν πέντε παίκτες εκ των οποίων οι τέσσερις θα μπορούσαν να είχαν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες (Ψιάνος, Ντινιωτάκης, Κυρίτσης και Λάμπος) και στη θέση τους ήρθαν παίκτες που για διάφορους λόγους ήταν αγωνιστικά άπραγοι (Ντινόπουλος, Μαργαρίτης, Σκύφτας) και μόνο ο Καρβούνης ήταν αγωνιστικά ενεργός προερχόμενος από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.