ΑΕ Μυκόνου: Χωρίς τον Αχείμαστο στο ντέρμπι

Χωρίς τον Παναγιώτη Αχείμαστο θα παραταχθεί η ΑΕ Μυκόνου στο ντέρμπι κορυφής με τον Αιολικό, στη Μυτιλήνη, καθώς ο παίκτης υπέστη κάταγμα στη μύτη

 ΑΕ Μυκόνου: Χωρίς τον Αχείμαστο στο ντέρμπι

Αυξήθηκαν τα προβλήματα για τους προπονητές της ΑΕ Μυκόνου, Θόδωρο Παχατουρίδη και Βαγγέλη Βλάχο ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Αιολικό, στη Μυτιλήνη. Στους ήδη υπάρχοντες Μουρίκι, Κέμπε και Οικονομίκο, προστέθηκε και ο Παναγιώτης Αχείμαστος γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» το τεχνικό δίδυμο της Κυκλαδίτικης ομάδας.

Ο έμπειρος παίκτης αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη από το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου Κω και του έγινε ανάταξη από ειδικό γιατρό. Ο Αχείμαστος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Μυτιλήνης. Το ευχάριστο είναι ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ο Παναγιώτης Μαντζανάς εξέτισε την ποινή του.

Άξιο αναφοράς επίσης που σχολιάστηκε θετικά από τον φίλαθλο κόσμο της Μυκόνου η πρώτη συμμετοχή για φέτος στη Γ' Εθνική δυο παιδιών που είναι ακόμα έφηβοι, του Λευτέρη Δακτυλίδη και του Λάζαρου Μπουτσάι. Δυο ποδοσφαιριστών με ταλέντο που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και αποτελούν απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας.