Γ' Εθνική: Η ΑΕ Μυκόνου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της...

Η ΑΕ Μυκόνου ξεπέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο της ΑΕ Ερμιονίδας και ισοβαθμεί στο ρετιρέ του τετάρτου ομίλου της Γ' Εθνικής με τον Αιολικό

Γ' Εθνική: Η ΑΕ Μυκόνου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της...

Η ΑΕ Μυκόνου συνεχίζει την ξέφρενη φετινή πορεία της στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και με την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε επί της ΑΕ Ερμιονίδας, σκαρφάλωσε στο ρετιρέ και ισοβαθμεί με τον Αιολικό. Ο πρόεδρος της Κυκλαδίτικης ομάδας, Αλέκος Κουκάς, διευκρίνισε ότι η κορυφή δεν… ζαλίζει την ομάδα του και πρόσθεσε τα ακόλουθα:

«Η κορυφή δεν… ζαλίζει την ΑΕ Μυκόνου. Τόσο η διοίκηση όσο και οι φίλαθλοι είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα του τέταρτου ομίλου. Οι παίκτες παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν και για το λόγο αυτό έρχονται και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Προχωράμε βήμα – βήμα, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και στο τέλος θα κάνουμε τον συνολικό απολογισμό μας».

Στο αγωνιστικό μέρος οι Κυκλαδίτες θα προσπαθήσουν να πάρουν τους έξι βαθμούς στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον ΑΟ Διαβολιτσίου (Σάββατο 11/3, εντός έδρας) και τον ΑΟ Πάτραι (Τετάρτη 15/3, εκτός έδρας). Οι δύο τεχνικοί, Βαγγέλης Βλάχος και Θεόφιλος Παχατουρίδης για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μεσσηνίας δεν υπολογίζουν στα πλάνα τους τον Νίκο Τράκα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι και τιμωρημένος. Ο παίκτης υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία στην Αθήνα και αναμένονται τα αποτελέσματα.