Μπιμπισίδης: «Ικανοποιητική η πορεία μας - Να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο»

Για την μέχρι τώρα πορεία της Καβάλας αλλά και το δεύτερο μισό της σεζόν μίλησε ο αμυντικός της ομάδας, Γιώργος Μπιμπισίδης.

Μπιμπισίδης: «Ικανοποιητική η πορεία μας - Να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο»

Η Καβάλα πέρασε από τις Σέρρες νικώντας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-0, στο φινάλε του πρώτου γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση με 30 βαθμούς, στο -4 από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό και αύριο (13/2) φιλοξενείται από τον Αρη Αβάτου, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Ο αμυντικός της Καβάλας, Γιώργος Μπιμπισίδης έκανε τον απολογισμό για το πρώτο μισό της σεζόν αλλά και τη συνέχεια των «αργοναυτών»: «Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα η πορεία της ομάδας είναι άκρως ικανοποιητική. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στα εκτός έδρας παιχνίδια ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω», είπε αρχικά ο 28χρονος στόπερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 13 ματς με την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συνέχισε: «Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Γνωρίζουμε το μέγεθος του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε όλο και περισσότερο καθημερινά. Από την πλευρά μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα από την ομάδα».