ΑΟ Τρίκαλα: Τέλος ο Φραντζέσκος, αναλαμβάνει ο Μόρας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα αποτελεί ο Κώστας Φραντζέσκος και πρώτο φαβορί για τον πάγκο του συλλόγου είναι ο Βαγγέλης Μόρας

ΑΟ Τρίκαλα: Τέλος ο Φραντζέσκος, αναλαμβάνει ο Μόρας

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Κώστα Φραντζέσκου με τον ΑΟ Τρίκαλα και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τον Παναγιώτη Μαντζανά για την απόφαση του και πλέον μένει η επίσημη ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας τους. Ο Φραντζέσκος συμφώνησε με τα Τρίκαλα στις 10 Δεκεμβρίου αναλαμβάνοντας την θέση του Στέλιου Αρσένου. Κάθισε ωστόσο στον πάγκο μετά την αναμέτρηση με τον ΑΟ Υπάτου όπου οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την ήττα με τον Τάκη Ρούσσα να κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο. Σε 5 ματς είχε μία νίκη με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, 2 ήττες από Λευκίμμη και Πάργα και 2 ισοπαλίες με Φήκη και Τηλυκράτη Λευκάδας.

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα είναι ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαντζανά. Ο Μόρας στο ξεκίνημα της περιόδου ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ πέρσι δούλεψε στη Γ’ Εθνική καθώς ήταν στο «τιμόνι» της Ελασσόνας. Μάλιστα με την τελευταία ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο στην ΕΠΣ Λάρισας.