Γ’ Εθνική: Έπιασε κορυφή η Ρόδος, τον Πανιώνιο 1-0

Στο εξ αναβολής παιχνίδι του τετάρτου ομίλου της Γ΄Εθνικής, η Ρόδος νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0

Γ’ Εθνική: Έπιασε κορυφή η Ρόδος, τον Πανιώνιο 1-0

Στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι του τέταρτου ομίλου, η Ρόδος νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 και ανέβηκε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Το ματς δεν είχε γίνει την 5η αγωνιστική εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στο γήπεδό τους, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα του «Ιστορικού» στο πρωτάθλημα (είχε 5 νίκες και 2 ισοπαλίες). Η Ρόδος στο 5’ κέρδισε πέναλτι όταν σε φάουλ του Νικολόπουλου και κεφαλιά του Καταρτζή, η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού του Πανιωνίου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βογιατζής και έγραψε το τελικό 1-0.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους Σούζα (Ανατολικής Αττικής) και Λεωνίδα (Τρικάλων).

ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Σουλάι, Κανταρτζής, Βογιατζής Β., Καμπάς (90’ Μαντικός), Τσούτσης (80’ Μάγκας), Μπαρμπαρούσης, Μουζακίτης (70’ Γκίνο), Τζουανάκης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Πριονάς, Λίμα (70’ Παπαδάκης), Καλύβας, Μπρέγκου, Ρέντζης (56’ Τσίπρας), Πίσπας (9’ λ.τ. Γκέτσι), Τσιμπόκας (70’ Μούντριχας), Γροντής, Γκοτοβός, Στούπης.