Ο Κούτσης ανέλαβε τον Άγιο Νικόλαο

Νέος προπονητής του Αγίου Νικολάου ο Γιώργος Κούτσης

Ο Κούτσης ανέλαβε τον Άγιο Νικόλαο

Ο Γιώργος Κούτσης είναι ο νέος τεχνικός του Αγίου Νικολάου.

Έχει εργαστεί σε Πανηλειακό, Καλλιθέα, Αστέρα Βλαχιώτη, Ολυμπιακό Βόλου, Παναργειακό, Νίκη Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών και Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ

«Ο Γιώργος Κούτσης νέος προπονητής της ομάδας μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Κούτση, τον οποίο υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην «κυανόλευκη» οικογένεια.

Ο 49χρονος τεχνικός κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αγροτικό Αστέρα το 2011/12 στο πρωτάθλημα της Football League. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Παναχαϊκή (12/13), τον Φωκικό (13/14), τον Ηρακλή Ψαχνών (14/15), τον Ολυμπιακό Βόλου την ίδια σεζόν και εκ νέου του Αγροτικού Αστέρα επίσης την ίδια περίοδο, ομάδες τις οποίες καθοδήγησε στη Football League.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 βρέθηκε στον Πανηλειακό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ακολούθησαν στην ίδια κατηγορία η Νίκη Βόλου (18/19), ο Παναργειακός την ίδια σεζόν και ο Αστέρας Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου με τον τελευταίο τη σεζόν 2019-20 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7ο Όμιλο και την άνοδο.

Συνεργάστηκε επίσης με την Καλλιθέα στη Super League 2 (20/21), ενώ το πρώτο διάστημα της τρέχουσας περιόδου (22/23), τον βρήκε για μια ακόμη φορά στον Πανηλειακό στη Γ’ εθνική.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο έργο του και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας, φέρνοντας την ομάδα μας εκεί που της αξίζει!».