Αγία Παρασκευή: Πήρε το ματς στα χαρτιά με τον Πόρο

Κέρδισε την ένσταση που είχε καταθέσει η Αγία Παρασκευή για τον αγώνα με τον Πόρο

Αγία Παρασκευή: Πήρε το ματς στα χαρτιά με τον Πόρο

Η αθηναϊκή ομάδα δικαιώθηκε στην ένσταση που υπέβαλε για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Καλαμιώτη. Έτσι το ματς που είχε χάσει με 1-0, το κέρδισε με 3-0 και ο Πόρος ουσιαστικά χάνει 6 βαθμούς αφού μηδενίστηκε στην αναμέτρηση και του αφαιρέθηκαν και 3 βαθμοί (του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την από 14.11.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Καλαμιώτη, στον αγώνα που διεξήχθη στις 13.11.2022, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων «Α.Ο. Πόρου» και «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής».

Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Α.Ο. Πόρος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του ως άνω αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3, β) αφαίρεση 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και γ) χρηματική ποινή, ύψους 1000 ευρώ».