Πανιώνιος: Στη δράση μετά από τρεις μήνες απραξίας...

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Ερμιονίδας, στο γήπεδο του Κρανιδίου

Πανιώνιος: Στη δράση μετά από τρεις μήνες απραξίας...

Ύστερα από τρεις και πλέον μήνες προετοιμασίας και προπονήσεων, ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για να ριχτεί στη μάχη γης Γ' Εθνικής και θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Κρανιδίου, την ΑΕ Ερμιονίδας (15:00). Η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα ταξιδέψει το Σάββατο (12/11) για την Αργολίδα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός Νίκος Κούστας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζούλια που δεν έχει αποθεραπευτεί, ενώ εκτός είναι και ο Ενγκόγκ. Στην αντίπερα όχθη, ο Διονέλλης έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο Πανιώνιος θα έχει και φιλάθλους στο πλευρό του, καθώς θα υπάρξει θύρα στο γήπεδο του Κρανιδίου για τους φίλους του «Ιστορικού» και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας θα ανοίξει θύρα στο γήπεδο του Κρανιδίου για τις ανάγκες των φιλάθλων μας. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ και η διάθεση τους θα γίνει την Κυριακή έξω από το γήπεδο. Για την καλύτερη και ομαλή εξυπηρέτηση παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης».