Εδεσσαϊκός: Ενισχύθηκε με Ξανθόπουλο και Πελτέκη

Ο Εδεσσαϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου και του Γιάννη Πελτέκη. 

Εδεσσαϊκός: Ενισχύθηκε με Ξανθόπουλο και Πελτέκη

Στον Εδεσσαϊκό θα αγωνίζονται ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο Γιάννης Πελτέκης, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιάννη Ξανθόπουλο: «Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ Γιάννη Ξανθόπουλου. Ο νεαρός μέσος με καταγωγή από το Τριφύλλι ξεκίνησε την καριέρα του από την Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης, εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και για δύο μισή χρόνια στον ΑΣ Γιαννιτσά με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον αποτελεί την νέα μας μεταγραφική ενίσχυση».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Ξανθόπουλος είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία όπως αυτή του Εδεσσαϊκού. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιάννη Πελτέκη: «Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου αριστερού μπακ χαφ Γιάννη Πελτέκη. Την περσινή χρονιά ο νεαρός μέσος με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις αποκτώντας πλούσιες εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικης με την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά, ενώ νωρίτερα είχε διατελέσει και αρχηγός στην Κ19 του Πλατανιά όπου είχε μεταγραφεί έως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού από τον Φίλιππο Γιαννιτσών».

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Εδεσσαικού. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πάνω από όλα να είμαστε υγιείς χωρίς τραυματισμούς».