ΑΟ Τρίκαλα: Στην προπόνηση ο Παναγιώτης Μαντζανάς

Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μαντζανάς έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα και μίλησε στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο

ΑΟ Τρίκαλα: Στην προπόνηση ο Παναγιώτης Μαντζανάς

Ο επιχειρηματίας, Παναγιώτης Μαντζανάς, βρέθηκε στη σημερινή (10/8) προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα και μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας ότι είναι «τιμή του που βοηθάει την ομάδα, αλλά και δική τους τιμή που φοράνε αυτή τη φανέλα».

Στη σημερινή προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα, οι Ρούσσας και Αρσένος δούλεψαν στην τακτική με τους παίκτες, ενώ ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χρήστος Αυγέρος έριξε το βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αύριο η προπόνηση θα είναι διπλή, μια το πρωί στις 7 και μια το απόγευμα.


Πάντως οι παίκτες σήμερα είχαν… κίνητρο, αφού ανάμεσα στους θεατές της προπόνησης ήταν ο πρόεδρος του ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης, μαζί του ο γενικός γραμματέας Γιώργος Παναγιώτου, ενώ την… βόλτα του από το όμορφο προπονητικό κέντρο της Σωτήρης έκανε και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.
Το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος στηρίζει την διοίκηση του ΑΟΤ και μάλιστα επειδή για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζε από την «πρώτη» μίλησε στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες λέγοντας ότι είναι «τιμή του που βοηθάει τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και δική τους τιμή που φοράνε αυτή τη φανέλα».