Αποχώρηση του Αμβρυσσέα Διστόμου από τη Γ' ΕΘνική

Η διοίκηση του Αμβρυσσέα Διστόμου έκανε γνωστό ότι η ομάδα δεν θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Αποχώρηση του Αμβρυσσέα Διστόμου από τη Γ' ΕΘνική

O Αμβρυσσέας Διστόμου έκανε γνωστό ότι δεν θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Mετά από πολλά χρόνια επιτυχιών και παρουσίας ο Αμβρυσσέας Διστόμου δεν θα συμμετέχει εφέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η παρέα των παιδιών που πριν λίγα χρόνια ανέλαβε την ομάδα και από τις τοπικές κατηγορίες (2 πρωταθλήματα) την ανέβασε στην Γ’ Εθνική με εξαιρετική παρουσία κάθε χρόνο, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία έκανε και εφέτος την μεγάλη προσπάθεια να συμμετέχει στη νέα κατηγορία που θα σχηματιστεί, γιατί πιστεύουμε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα είναι διαφήμιση για το χωριό αλλά και για τον δήμο ευρύτερα ειδικά

στη νέα Γ’ Εθνική που θα έχει περισσότερες ομάδες. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί βιώσιμη οικονομική λύση που να εξασφαλίζει την συμμετοχή της ομάδας στην απαιτητική φετινή Γ’ Εθνική κατηγορία. Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και προπονητές που πρόσφεραν στην ομάδα και τους όποιους ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς που μας περίμεναν μέχρι τελευταίας στιγμής αλλά και τον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Γιάννη Λύτρα, καθώς και τον βοηθό του Ανδρέα Μαρτιναίο. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Διστομίτες που αγκάλιασαν την ομάδα καθώς και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Βοιωτίας και όχι μόνο για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για τον Αμβρυσσέα Διστόμου και όσα καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια με κατακτήσεις πρωταθλημάτων αλλά και με την εξαιρετική παρουσία μας στην Γ’ Εθνική.

Αφήσαμε παρακαταθήκη ένα καταπληκτικό γήπεδο (με προσωπική εργασία από όλους) με χλοοτάπητα για τις νέες γενιές ποδοσφαιριστών αλλά και στους κατοίκους του χωριού που θα αθλούνται. Ένας κύκλος έκλεισε και ελπίζουμε να ανοίξει ένας νέος με μεγαλύτερες επιτυχίες. Το Δ.Σ. θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη μήπως υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη η ενδιαφέρον από κάποια πλευρά για την ομάδα μας και μετά θα πράξει ότι θεωρεί καλύτερο για το μέλλον της».