ΠΑΟ Ρουφ: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Κρητικός

Νέος πρόεδρος στον ΠΑΟ Ρουφ ανέλαβε ο Δημήτρης Κρητικός και διαδέχτηκε τον Θοδωρή Κουνάδη

ΠΑΟ Ρουφ: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Κρητικός

Εξελίξεις σημειώθηκαν στα διοικητικά του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς αποχώρησε από την προεδρία ο επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Κουνάδης και τον διαδέχτηκε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Κρητικός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου των «ερυθρόλευκων» αναφέρει τα εξής: «Μέρα ορόσημο η σημερινή για την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς ολοκληρώθηκε η τακτική γενική συνέλευση του σωματείου, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στην διοίκηση του συλλόγου. Η γενική συνέλευση έπειτα από την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης προχώρησε στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Έπειτα από πολυετή θητεία ο τέως πρόεδρος, Θεόδωρος Κουνάδης παραμένοντας δίπλα στην ομάδα δίνει την σκυτάλη για την διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ στο Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος εκλέχθηκε παμψηφεί ως νέος πρόεδρος της «Αούστρια».
Ο Δημήτρης Κρητικός τα τελευταία χρόνια ήταν.. και θα συνεχίσει να είναι ο άνθρωπος, πίσω από όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, και αυτός που είναι δίπλα σε όλους τους ανθρώπους του Ρουφ,ο οποίος συνεχίζοντας το μεγάλο έργο του Θόδωρου Κουνάδη το μέλημα του είναι να οδηγήσει την ομάδα στο υψηλότερο σκαλί, μέσω συγκεκριμένου πλάνου και στόχων. Όραμα του το ΡΟΥΦ να γίνει πρότυπο οργανωτικής λειτουργίας μέσα από επαγγελματικά πρότυπα.

Η ανάπτυξη των ακαδημιών ο πρωταρχικός στόχος, ώστε οι αθλητές μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, με την στελέχωση επαγγελματιών, προπονητών, ψυχολόγων και διοικητικού προσωπικού. Το μέλλον μας είναι οι νέες γενιές αθλητών. Για την μεγάλη αγάπη του, την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, όπου βγήκε πρωταθλήτρια της Γ΄ Εθνικής την σεζόν που μας πέρασε, ο νέος πρόεδρος του Ρουφ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρεθούμε στα επαγγελματικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, εάν αυτό μας ζητηθεί, ειδάλλως θα είμαστε και πάλι ως πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, Η σκυτάλη που παρέλαβα από τον άξιο Θόδωρο Κουνάδη είναι τόσο βαριά όσο η ιστορία και το όνομα του συλλόγου.Μαζί με όλο το νέο Δ.Σ. θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους του ιστορικού μας σωματείου».