ΠΑΟ Ρουφ: Αποχώρησε ο Αντώνης Κουσουρίδης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΟ Ρουφ, Αντώνης Κουσουρίδης

ΠΑΟ Ρουφ: Αποχώρησε ο Αντώνης Κουσουρίδης

Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΟ Ρουφ, Αντώνης Κουσουρίδης αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» και στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν και οι κύκλοι κλείνουν. Έτσι, σήμερα έφτασε η στιγμή της αποχώρησης μου από την θέση του Υπεύθυνου Ακαδημιών του ΠΑΟ Ρουφ. Μετά από 6 χρόνια ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη λήξη της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, αλλά είναι η σωστή στιγμή για να γίνει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Κουνάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από το καλοκαίρι του 2016 εώς και σήμερα και για την τιμή που μου έκανε να αποτελώ μέρος του ΠΑΟ Ρουφ. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Κρητικό και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα.
Στη συνέχεια, ευχαριστώ τον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Ντάκουρη και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια σε ποδόσφαιρο και κολύμβηση και ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το εγχείρημα, μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα για τις ακαδημίες του ΠΑΟ Ρουφ και νομίζω το φέραμε εις πέρας σε μεγάλο βαθμό.

Το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όμως, ανήκει σε όλα τα παιδιά που αποτέλεσαν μέλη της Ακαδημίας μας, φόρεσαν ή/και συνεχίζουν να φορούν τα χρώματα της ομάδας μας σε ποδόσφαιρο και κολύμβηση, καθώς και τους γονείς αυτών. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια με τιμά ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΟ Ρουφ είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό το καταλαβαίνει πολύ καλά όποιος αποτελέσει μέλος της έστω και για μία ημέρα. Νιώθω ευλογημένος για αυτά τα χρόνια και χαίρομαι για όσα καταφέραμε στις ακαδημίες του ΠΑΟ Ρουφ. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι' ακόμη μία φορά».