Κουκάς: «Ψάχναμε έναν μεγάλο τεχνικό»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Μυκόνου, Αλέκος Κουκάς, έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Βλάχου και τόνισε ότι θα έχει ρόλο ηγέτη στην Κυκλαδίτικη ομάδα

Κουκάς: «Ψάχναμε έναν μεγάλο τεχνικό»

Η πρόσληψη του Βαγγέλη Βλάχου στην ΑΕ Μυκόνου δείχνει την προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέκος Κουκάς, για να αλλάξει επίπεδο η Κυκλαδίτικη ομάδα. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ θα είναι το γενικό κουμάντο στο συλλόγου και αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος κόουτς δεν έχει εργαστεί ποτέ στο παρελθόν σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας από την Σούπερ Λιγκ 1.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Βλάχο, ο Αλέκος Κουκάς δήλωσε τα εξής:

« Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επίτευξη της συμφωνίας με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές τον Βαγγέλη Βλάχο που μας τιμά ιδιαίτερα και αποδέχεται να έρθει στο νησί που τόσο αγαπά και ο ίδιος ώστε να μας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.

Η σχέση μας είναι εξαιρετική πολλά χρόνια και ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ένας φίλος του νησιού και προσωπικός που έρχεται ώστε να μεταλαμπαδεύσει την τεράστια εμπειρία του για το ποδόσφαιρο σε όλα τα παιδιά και κυρίως στους νέους.

Δεν θέλουμε τον προπονητή Βλάχο που η καριέρα του είναι αξιοζήλευτη στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά τον φίλο μας Βαγγέλη που θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο νησί με την προσωπικότητα του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει ένα ρόλο ηγέτη στην ομάδα μας και θα καθορίζει τις κινήσεις μας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο προπονητικό μέρος εκεί που θα πλαισιωθεί από τους «στρατιώτες» της ομάδας μας.

Κάνουμε τα πάντα για το νησί, τον αθλητισμό του, τα νέα παιδιά και τις υποδομές μας και στο πλαίσιο αυτό κάναμε και την συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο»