Επιβεβαίωση για Βαγγέλη Βλάχο στην ΑΕ Μυκόνου

Η διοίκηση της ΑΕ Μυκόνου επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Βαγγέλη Βλάχου στο τεχνικό επιτελείο της Κυκλαδίτικης ομάδας

Επιβεβαίωση για Βαγγέλη Βλάχο στην ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ην πρόσληψη του Βαγγέλη Βλάχου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Βλάχο. Ανήκει στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής μεγάλων ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με συνολικά 234 συμμετοχές στην Α' Εθνική και μετέπειτα προπονητής με πλούσια καριέρα στο ενεργητικό του σε ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, ο Φωστήρας, η Καλλονή, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ και φυσικά η μεγάλη ΑΕΚ.
Στην ομάδα μας έρχεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο καθώς αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή έχοντας τον πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της από το πρώτο έως και το τελευταίο κομμάτι της οργάνωσης και του αγωνιστικού τμήματος.


Η αγάπη του για το νησί και η προσωπική φιλία που έχει με τον πρόεδρό μας, τον έφεραν ακόμα πιο κοντά στο να βρίσκεται μαζί μας από τη νεα αγωνιστική σεζόν.

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και σύσσωμο το Δ.Σ. με τεράστια χαρά για αυτή τη συμφωνία ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του Βλάχου και θα βρισκόμαστε δίπλα του ώστε το έργο του να γίνεται καλύτερο. Καλή επιτυχία».