Ιάλυσος: Παρελθόν ο Ρεκλείτης

Μετά από οχτώ χρόνια,αποχώρησε από τον Ιάλυσο, ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Ρεκλείτης

Ιάλυσος: Παρελθόν ο Ρεκλείτης

Αποχώρησε από τις τάξεις του Ιάλυσου ο ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Ρεκλείτης και το σχετικό δελτίο Τύπου της Ροδίτης ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Μετά από οκτώ συναπτά έτη γεμάτα τίτλους, ανόδου και επιτυχίες, ο αρχηγός της ομάδας μας Βαγγέλης Ρεκλείτης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ιάλυσο για επαγγελματικούς λόγους. Ο Βαγγέλης Ρεκλείτης αποτελεί πλέον έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών-αρχηγών που έχουν φορέσει την φανέλα του Ιάλυσου και έχουν συνδέσει το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Με την φανέλα του Ιάλυσου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Α' Κατηγορίας, ένα πρωτάθλημα Γ 'Εθνικής, δύο κύπελλα Δωδεκανήσου, ενώ είχε συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου ερασιτεχνών και σε τρεις ιστορικές ανόδους. Η διοίκηση του Ιάλυσου τον ευχαριστεί θερμά για όλα αυτά τα χρόνια που τίμησε με την παρουσία του την ομάδα μας και εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική, αλλά και την νέα επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ποδοσφαιριστή-άνθρωπο Βαγγέλη Ρεκλείτη. Εις το επανιδείν»