Ζάκυνθος: Βγαίνει από το διοικητικό αδιέξοδο

Ομάδα επιχειρηματιών της Ζακύνθου έδειξε ενδιαφέρον για τα διοικητικά του συλλόγου μετά την αποχώρηση του Στέλιου Γούναρη

Ζάκυνθος: Βγαίνει από το διοικητικό αδιέξοδο

Έγινε σήμερα (19/6) η συνάντηση των επιχειρηματιών της Ζακύνθου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα διοικητικά του συλλόγου, ύστερα από την αποχώρηση του επί 15 συναπτά έτη διοικητικού ηγέτη, Στέλιου Γούναρη. Πήραν μέρος 13-14 επιχειρηματίες και όλοι μαζί ενωμένοι αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, σ' αυτή την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται.

Η απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη θα πρέπει να ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία. Δηλαδή να υπάρχει έγγραφη παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου και προκήρυξη έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Μετά από αυτή την ιστορική απόφαση ανοίγει ο δρόμος για να βρει η ομάδα τον βηματισμό της στην μετά-Γούναρη εποχή. Πολύ πιθανόν την ερχόμενη Κυριακή να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, καθώς ο χρόνος πιέζει έτσι ώστε η νέα διοίκηση να τρέξει τα θέματα της ομάδας που στην παρούσα φάση είναι πολλά.