Πανιώνιος: Κράτησε Μπρέγκου, πήρε Ρεντζή

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την παραμονή του Μπρέγκου και την απόκτηση του Ρεντζή

 

Πανιώνιος: Κράτησε Μπρέγκου, πήρε Ρεντζή

«Διπλό χτύπημα» από τον Πανιώνιο. Ο «Ιστορικός» ανακοίνωσε την παραμονή του Μπρέγκου και την απόκτηση του Ρεντζή.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ρακίπ Μπρέγκου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος.

Στο περιθώριο της ανανέωσης του ο 20χρονος μέσος δήλωσε:

«Αισθάνομαι χαρούμενος και αποφασισμένος. Χαρούμενος επειδή ανανέωσα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην οικογένεια που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και αποφασισμένος γιατί θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να αγωνιστώ με τα Κυανέρυθρα και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαι σίγουρος ότι ο καταπληκτικός μας κόσμος θα μας στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει και όλοι μαζί, ως ένα, θα πετύχουμε τους στόχους μας».

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Ρεντζή.

Ο Χαράλαμπος Ρεντζής είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στον Αθηναϊκό, ενώ από το 2016 μέχρι και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κηφισιάς», αναφέρει η ανακοίνωση του «Ιστορικού».

Ο Ρεντζής δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που πλέον ανήκω στην τεράστια οικογένεια του Πανιωνίου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης για την ευκαιρία που μου δώσανε να αγωνιστώ με την φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Δεν θέλω να σταθώ σε δηλώσεις, μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους του Πανιωνίου».