Γ' Εθνική: Απορρίφθηκε η Έφεση της Αλεξανδρούπολης, αναβλήθηκε η αυριανή (13/4) αγωνιστική

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την Έφεση της Αλεξανδρούπολης κατά της Πειθαρχικής με την οποία μηδενίστηκε η ομάδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Πλαγιάς, ενώ η αυλαία στον πρώτο όμιλο μετατέθηκε για την Κυριακή 17 Απριλίου

Γ' Εθνική: Απορρίφθηκε η Έφεση της Αλεξανδρούπολης, αναβλήθηκε η αυριανή (13/4) αγωνιστική

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση απέρριψε την Έφεση της Αλεξανδρούπολης κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής με την οποία μηδενίστηκε η ομάδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Πλαγιάς. Έτσι ισχύει η πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής, ενώ παράλληλα η Δευτεροβάθμια Επιτροπή μεταρρύθμισε την απόφαση και επέβαλε συμπληρωματικά στην Αλεξανδρούπολη και την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική (22η) στον πρώτο όμιλο που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (13/4), αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου. Συγκεκριμένα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Θερμαϊκού Θέρμης – Ορφέα Ξάνθης, Αγροτικού Αστέρα – Αναγέννησης Πλαγιάς, Εθνικού Σοχού – Δόξας Δράμας, Πανδραμαϊκού - Νέστου Χρυσούπολης, Απόλλωνα Παραλιμνίου – Αλεξανδρούπολης,ΚΑΙ Άρη Αβάτου – Μ. Αλέξανδρου Ορφφανίου.

*** Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 16.00.