Σοβαρή καταγγελία της Λευκίμμης για τη διαιτησία και επίθεση σε μέλη της διοίκησης στην Αλεξάνδρεια

Οι άνθρωποι της ΑΕ Λευκίμμης κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση μετά το τέλος του αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων στην Αλεξάνδρεια. Ενημερώθηκε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Σοβαρή καταγγελία της Λευκίμμης για τη διαιτησία και επίθεση σε μέλη της διοίκησης στην Αλεξάνδρεια

Συγκεκριμένα, τα παράπονα είχαν να κάνουν με τα τρία κερδισμένα πέναλτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου (το τρίτο στις καθυστερήσεις του αγώνα με το οποίο διαμορφώθηκε το υπέρ του 2-1) και τις έξι αποβολές που είδαν παίκτες και προπονητής της ΑΕΛ!

Εκτός αυτού, γίνεται λόγος για επίθεση με λοστούς και μαχαίρια από οπαδούς των γηπεδούχων στην αποστολή της ομάδας, με δύο άτομα της διοίκησης να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Βέροιας για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι άνθρωποι της Λευκίμμης βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Αλεξάνδρειας, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, στον ίδιο χώρο ήταν και ο διαιτητής του αγώνα.

Καταγγελίες της ΕΠΣ Κέρκυρας

Η ΕΠΣ Κέρκυρας έστειλε επιστολή - καταπέλτη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Αναλυτικά η επιστολή: "Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας( Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε".

Σοβαρές καταγγελίες και για τον διαιτητή

Επίσης η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση και κατά του διαιτητή της αναμέτρησης: "Είμαστε μια νέα διοίκηση πέντε μηνών και ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα γινόμαστε το Χάρκοβο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Γιατί είμαστε μόνοι-μικροί-ασήμαντοι και τόσο αφελείς να πιστεύουμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετική από το θλιβερό παρελθόν.

Χθες, 3 του Απρίλη στο γήπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Ημαθίας, μια ομάδα από ένα νησί έπαιζε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, διαιτητής ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, κάποιος κύριος Σιδηρόπουλος, γνωστός κατά τα άλλα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα για την αθυροστομία του και προφανώς για το μίσος του για το ποδόσφαιρο .

Παρά τις οχλήσεις προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟαπό τους παράγοντες της ΕΠΣ Κέρκυρας και την ομάδας της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ επέμειναν στην τραγική αυτή επιλογή και τον φύτεψαν γνωρίζοντας τις πιθανές παρενέργειες.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ο κύριος Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ,συντηρεί στην κοινωνία του ποδοσφαίρου τον συγκεκριμένο διαιτητή, γνωρίζοντας το ποιόν του και το παρελθόν του. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ο συγκεκριμένος διαιτητής εκτός των βάναυσων και εγκληματικών του λαθών, που συνοψίζονται ως εξής: 3 πέναλτι κατά της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, το τελευταίο στο 98ο λεπτό, 5 αποβολές όλες κατά της ΑΕΛ, είχε το θράσος να καθυβρίζει σε ολόκληρο τον αγώνα τους πάντες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κόκκινη κάρτα, στον προπονητή της ΑΕΛ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, όπου του υπέβαλλε και μήνυση για αυτό με την φράση « ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ Γ@@Ω ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» και άλλα πολλά που θα χρειαζόταν σελίδες που βεβαίως αποτελούν τον ορισμό της δυσφήμισης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Για τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν κατά την διάρκεια και κατά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα έχουμε ενημερώσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εν κατακλείδι συνέβησαν γεγονότα που η ποινική δικαιοσύνη θα επιληφθεί με τις μηνύσεις που υπεβλήθησαν από τους εμπλεκόμενους.

Αξιότιμοι Κύριοι,

Αυτό το ποδόσφαιρο εμείς αρνούμαστε να το υπηρετήσουμε".