Διάψευση Παναιγιαλείου για αποχώρηση του Φάνη Γκέκα

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου διαψεύδει τα σενάρια που έκαναν λόγο για αποχώρηση του Φάνη Γκέκα από την τεχνική ηγεσία του Αιγιώτικου συλλόγου

Διάψευση Παναιγιαλείου για αποχώρηση του Φάνη Γκέκα

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Φάνης Γκέκας, μόλις πέσει η αυλαία στον τέταρτο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο κόουτς της Αιγιώτικης ομάδας έχει προγραμματίσει τον Απρίλιο να κάνει εγχείρηση μηνίσκου σε νοσοκομείο της Αθήνας, για να αφαιρέσει το υγρό που έχει μαζέψει το γόνατό του.

Την ίδια ώρα η διοίκηση διέψευσε σενάρια περί αποχώρησής του από την ομάδα και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας περί δήθεν αποχώρησης του προπονητή μας. Ο Φάνης Γκέκας ήταν και είναι παρών σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας μας. Στις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε προσέφερε και προσφέρει τις υπηρεσίες του και είναι ένας βασικός παράγοντας που η ομάδα μας συμμετέχει αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για μετάβαση σε νέα εποχή αντάξια της ιστορίας της ομάδας μας.

Παρακαλούμε εφεξής οι συντάκτες τέτοιων άρθρων τηρώντας τη δημοσιογραφική ευπρέπεια να επιβεβαιώνουν αυτά που τους μεταφέρουν κάποιοι καλοθελητές ρωτώντας τη διοίκηση της ομάδας».