Γ' Εθνική: Νίκη τίτλου η Προοδευτική (2-0)

Στο ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου της Γ' Εθνικής, η Προοδευτική κέρδισε τον Εθνικό Πειραιώς με 2-0 και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης

Γ' Εθνική: Νίκη τίτλου η Προοδευτική (2-0)

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Προοδευτική, η οποία παρουσία 3.000 περίπου θεατών, νίκησε στο ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου της Γ' Εθνικής τον Εθνικό Πειραιώς με 2-0. Οι «βυσσινί» ξέφυγαν τρεις βαθμούς από τον αντίπαλό τους και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για την πρωτιά.

Στο πρώτο μέρος οι «βυσσινί» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές και στο 36’ κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ, όταν ο Πατσατζόγλου με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μουζάκη και έγραψε μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0. Η Προοδευτική μπήκε φουριόζα στην επανάληψη και στο 47' ο Κυριαζής από κοντά με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κορυδαλλού.

Καλή η διαιτησία του Γιαννούκα και των συνεργατών του Κουρμαδιά (Δωδεκανήσου) και Μαραθωνίτη (Αθηνών)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (53’ Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (62’ Νάστος), Θεοδωρίδης (62’ Ραχήμ), Κρητικός, Κυριαζής, Ποτουρίδης (81' Μακρίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μουζάκης, Νταούλιας (84' Κώστας), Ζωγραφάκης (46’ Λύγκος), Παπαγγελής, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Μπέλερης (56’ Χαρίτος), Ζαχαράκης (46’ Σουμπίνιο), Ντάφλας, Φερναντίνιο, Σάμιος (84' Θώδας).