Γ' Εθνική: Έκτακτα μέτρα της αστυνομίας για το ντέρμπι Προοδευτικής - Εθνικού

Με απόφαση της ΕΛΑΣ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα τάξης για το Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα στην Προοδευτική και στον Εθνικό Πειραιώς

Γ' Εθνική: Έκτακτα μέτρα της αστυνομίας για το ντέρμπι Προοδευτικής - Εθνικού

Η ΕΛΑΣ ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής στον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής ανάμεσα στην Προοδευτική και στον Εθνικό Πειραιώς ενημερώνει τα εξής:

«1.Η γηπεδούχος ομάδα Προοδευτική εξέδωσε εισιτήρια μόνο για τις ανάγκες των φιλάθλων της , καθώς απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

2.Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας θα φιλοξενηθούν:
*** Στη Θύρα 4-5 (μεγάλη εξέδρα) με εισιτήριο των 10 ευρώ.
*** Στη Θύρα 1 (πέταλο) με εισιτήριο των 5 ευρώ
*** Στη Θύρα 2 (δημοσιογραφικά) με εισιτήριο των 15 ευρώ
*** Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν η διοίκηση, οι προσκλήσεις και οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές του Εθνικού.

Με ευθύνη της Προοδευτικής ισχύουν τα εξής:

Α. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται με τα απαραίτητα πρωτόκολλα για κορονοϊό και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Β. Απαγορεύεται στους φιλάθλους που θα εισέλθουν στο γήπεδο, η κατοχή και χρήση αναψυκτικών, ποτών σε γυάλινες η μεταλλικές συσκευασίες, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η κατοχή και η χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών, πυρσών κλπ. ενώ απαγορεύονται τα πανό/πλακάτ με εμπρηστικό υβριστικό ρατσιστικό/αντεθνικό περιεχόμενο.
Γ. Έχουν ληφθεί δρακόντεια αστυνομικά μέτρα τόσο εντός , όσο και εκτός του γηπέδου Νικαίας, θα υπάρχουν αυστηροί προληπτικοί έλεγχοι φιλάθλων γύρω από την αθλητική εγκατάσταση για την απομάκρυνση φιλάθλων που δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο ή δημιουργούν προβλήματα.
Άτομα σε προφανή κατάσταση μέθης, ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απομακρύνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Δ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου για την διάθεση των εισιτηρίων θα είναι ανοιχτά την Κυριακή από τις 10 το πρωί, ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 2μ.μ.».