Γ' Εθνική: Οριστική διακοπή στην Ηλιούπολη - Παίκτης μεταφέρεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Οριστική διακοπή στην αναμέτρηση Ηλιούπολη - Ερμιονίδα της Γ' Εθνικής, όπου παίκτης σωριάστηκε στο χορτάρι και μεταφέρεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. 

Γ' Εθνική: Οριστική διακοπή στην Ηλιούπολη - Παίκτης μεταφέρεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Δραματικές στιγμές στο Α' Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, όπου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ηλιoύπολη και την Ερμιονίδα για τη Γ’ Εθνική, παίκτης της γηπεδούχου ομάδας σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους γιατρούς των ομάδων να προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής επικοινωνίας της φιλοξενούμενης, Λευτέρης Δαγρές, ο απινιδωτής άργησε να έρθει, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του στη κατηγορία.

Οι γιατροί του αγώνα χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά προκειμένου να τον επαναφέρουν, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αθλητής μεταφέρεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Δεδομένης της κατάστασης, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της αναμέτρησης από τον διαιτητή Φωστέρη, ενώ όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Ερμιονίδας: «σύμφωνα με αξιωματούχους του αγώνα ο παίκτης μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον».