Σταυριανός: «Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο»

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ, Ισίδωρος Σταυριανός, κρατάει χαμηλούς τόνους, παρά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του επί του Αγίου Νικολάου, με την οποία σκαρφάλωσε στην κορυφή του έβδομου ομίλου

Σταυριανός: «Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο»

Ο ΠΑΟ ρουφ με τη νίκη – ανατροπή που πέτυχε επί του Αγίου Νικολάου, σκαρφάλωσε στην κορυφή του έβδομου ομίλου. Ο τεχνικός του συλλόγου Ισίδωρος Σταυριανός απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και υπογράμμισε τα παρακάτω:

«Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου. Η ομάδα μου έβγαλε πάθος και έφτασε δίκαια στο τρίποντο. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, καθώς στο 9’ τραυματίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ στη συνέχεια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχαμε δουλέψει κάποια πράγματα στην προπόνηση και μας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, να υπάρχει εξέλιξη και στον τομέα αυτό νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Αν συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε το πρόσωπο που δείξαμε κόντρα στον Άγιο Νικόλαο, δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Κοιτάζουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και ότι τους ζητήσω το κάνουν. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και τα πρωταθλήματα παίζονται στο δεύτερο γύρο. Ο Πανιώνιος έχει πάρει αρκετούς παίκτες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο».