ΑΟ Πόρου: Προφορική συμφωνία με τον Μπράουν

Η διοίκηση του ΑΟ Πόρου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρασίντ Μπράουν και την Δευτέρα αναμένεται στο Ηράκλειο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

ΑΟ Πόρου: Προφορική συμφωνία με τον Μπράουν

Η πρώτη μεταγραφή για τον ΑΟ Πόρου είναι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, Ρασίντ Μπράουν. Με τον 28χρονο πρώην παίκτη της Δόξας Δράμας υπάρχει συμφωνία σε όλα και αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (17/01) στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ρασίντ Μπράουν γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1993 στην Ολλανδία. Αγωνίζεται στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως επιθετικό χαφ. Έχει ύψος 1.70μ. και δεν είναι η πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας στη Γ’ Εθνική η οποία και ήταν η τελευταία του χρονικά ομάδα πριν συμφωνήσει με τον Πόρο. Με τους «μαυραετούς» μέτρησε επτά συμμετοχές και ένα γκολ. Το μοναδικό τέρμα που σημείωσε περνώντας ως «χρυσή» αλλαγή από τον πάγκο ήταν και τρίποντο για τους Δραμινούς καθώς με αυτό στο 90′ πέρασαν νικηφόρα από τη Χρυσούπολη στις 12 Δεκεμβρίου 2021 απέναντι στον Νέστο (1-2).

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σπάρτα Ρότερνταμ φτάνοντας μέχρι και την Κ-19, συνέχισε στην Ολλανδία στην Αλμέρε Σίτι, ενώ για πρώτη φορά έφυγε από τη χώρα του για λογαριασμό της Μποτοσάνι και μετακομίζοντας στη Ρουμανία. Ακολούθως επέστρεψε στην Ολλανδία για την Εξέλσιορ για να πάρουν και ξανά μακριά από τη χώρα του συμφωνώντας με την Βαλμιέρα και ταξιδεύοντας στη Λετονία. Πριν έρθει στην Ελλάδα για τη Δόξα Δράμας είχε πέρασμα και από τη Σουηδία φορώντας τη φανέλα της Ασαρούμς.