Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Γιώργος Γκαλίτσιος!

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος στον Πανιώνιο. Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ύστερα από περίπου δέκα χρόνια!

Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Γιώργος Γκαλίτσιος!

Παίκτης του Πανιωνίου ξανά ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε, ανακοινώθηκε και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης ξανά ύστερα από το 2011.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκαλίτσιου.

Ο έμπειρος Έλληνας ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μετά το 2011. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Ολυμπιακό, Λόκερεν (Βέλγιο), Μουσκρόν (Βέλγιο) ενώ από το 2019 έως και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ανόρθωση (Κύπρος).

Γιώργο, καλώς ήρθες και πάλι στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος.

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Ανόρθωση, ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Γκαλίτσιος, μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Ο Λαρισαίος αμυντικός βρισκόταν στο Βέλγιο για μια οκταετία, αγωνιζόμενος σε Λόκερεν (2011-2017) και Μουσκρόν (2017-2019).

Ξεκίνησε την καριέρα του με την φανέλα της Λάρισας (2005-2008), για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό (2008-2011), ενώ την τελευταία του σεζόν στην Ελλάδα δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Γκαλίτσιος εντάχθηκε στην ομάδα της Κύπρου το καλοκαίρι του 2019 και στη διετή του παρουσία κατέγραψε 53 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες και σκόραρε έξι φορές.