Ατσαλένιος: 'Ήρθε σε συμφωνία με Χαρίτο και Λουμπάκη

Ο Ατσαλένιος ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Νίκου Λουμπάκη και Γιώργου Χαρίτου

Ατσαλένιος: 'Ήρθε σε συμφωνία με Χαρίτο και Λουμπάκη

Δύο μεταγραφές έκανε ο Ατσαλένιος και το σχετικό δελτίο Τύπου των «πράσινων» αναφέρει τα παρακάτω: «Το Δ.Σ. του Ατσαλένιου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία του με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Λουμπάκη και Γιώργο Χαρίτο. Δύο αμυντικών με ποιότητα, παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία που εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας για να ενισχύσουν τις προσπάθειες μας στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Ηρακλειώτες, ο Γιώργος Χαρίτος δήλωσε: «Eίμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα του Ατσαλένιου. Έχω περάσει δύο όμορφα χρόνια εδώ και πιστεύω η φετινή θα είναι μια εξίσου ωραία χρονιά. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία».

Από την πλευρά του ο Νίκος Λουμπάκης είπε: « Ο Ατσαλένιος είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Ηρακλείου και της Κρήτης κι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά που είναι το πιο σημαντικό απ’όλα. Θα δώσω τα πάντα για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της στο τέλος της σεζόν».